Verzending

LILIÓ Amsterdam gebruikt de diensten van DHL voor verzending van orders. Na het afronden van uw order ontvangt u een track and trace nummer om de verzending te volgen. LILIÓ Amsterdam hanteert een verzend tarief. We verzenden alleen naar landen binnen Europa.

  1. Geschatte levertijd

Nederland – 2 dagen
Europa – 2 tot 3 dagen

Bevindt u zich buiten Europa en wilt u toch graag een order plaatsen? Contact ons dan direct via insertwebsiteadres

  1. Verzendkosten

België€5,00
Denemarken€7,50
Duitsland€5,00
Frankrijk€10,00
Luxemburg€7,50
Nederland€5,00
Oostenrijk€15,00
Spanje€15,00
UK€10,00
Zwitserland€15,00
Zweden€10,00
Finland€15,00

Graag attenderen wij u op het volgende: uw order wordt pas verzonden nadat de betaling is verwerkt en gecontroleerd. LILIÓ Amsterdam levert niet in P.O. Boxen. Alle verzendingen komen met een officiele factuur met vermelding van de totale waarde van de bestelling in Euros. Alle facturen worden gemarkeerd volgens de import en export regels en verplichtingen beschreven in de Nederlandse wet.

  1. Beschikbaarheid

U mag aannemen dat de website constant wordt gesynchroniseerd met de daadwerkelijk beschikbare voorraad. Wanneer de situatie zich voor doet dat een besteld item niet meer beschikbaar is, wordt u genotificeerd en wordt uw betaling teruggestort.

  1. Douane


Het kan zijn dat uw verzending buiten Nederland onderhevig is aan douanewetgeving. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor eventuele importheffingen, belastingen, of vertraging van levering door douane activiteiten.

 

 

  1. Betaling

Komt

  1. Verkeerd adres

Al seen bestelling niet geleverd wordt door een verkeerd ingegeven adres, en het pakket is teruggestuurd naar ons, dan zal de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht worden (kan afwijken van de standaard verzendkosten). De betaling van de daadwerkelijke order zal wel teruggestort worden. Er zal contact opgenomen worden wanneer het pakket door ons is ontvangen.

 

  1. Vragen

Mocht u vragen of opmerkingen hebben betreffende uw order, of mocht u meer informatie nodig hebben voordat u een order wilt plaatsen, neem dan contact op met: insertwebsiteadres

To Top