Over ons

Designed with love, to make you smile

LILIÓ Amsterdam: het kleurrijkste Nederlandse accessoire label. LILIÓ is ontstaan uit een liefde voor print en design, een unieke beleving van kleur, en een admiratie voor het damesaccessoire. LILIÓ introduceert een herkenbaar uitbundige lifestyle en staat voor een vertrouwen in een kwalitatief hoogwaardig product met een enorme dosis plezier.

LILIÓ wordt gemaakt in LILIÓ’s Laboratorium: het metafoor voor de constante stroom van creativiteit, ingebracht door het LILIÓ team en jonge creatieveling die helpen aan het bouwen van ons merk. In het laboratorium bestaan er geen regels of conventies, het vertrouwen in ieders unieke visie en het geloof in het product dat we maken is de drijfveer. Zij zwemmen tegen de stroom in van zwarte leren tassen, om iets vernieuwends en onverwachts te brengen. Kleur is wat zij doen, print is de taal die gesproken wordt, en het Lab borrelt over van ervaren expertise en jeugdige onbezonnenheid. Uiteindelijk worden nieuwe conventies gemaakt en resulteert het in een focus op kwaliteit, plezier, en een uitbundigheid van product.

Deze basis begrippen staan aan de wieg van LILIÓ Amsterdam

(1)   Een onweerlegbaar respect voor prints en de printmaker

(2)   Het vertrouwen in het onmiskenbaar LILIÓ kleurgebruik

(3)   Een vanzelfsprekende functionaliteit, in elk product dat we brengen

 

LILIÓ Amsterdam wordt geïntroduceerd in 2017. Het label combineert de bijzondere designtaal geïntroduceerd door Oilily-oprichtster Marieke Olsthoorn met een frisse visie van tassendesigner Leontine Hagoort, en brengt een bijzonder functionele en kwalitatief hoogwaardige collectie accessoires.

 

We geloven in de kracht van unieke designs, authenticiteit, kleur en praktische elegantie. Elk LILIÓ accessoire is een statement van levenslust en klasse. Met een vleugje nostalgie, unieke artworks die met de hand geschilderd zijn en kwalitatief hoogwaardige materialen voelt LILIÓ tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend.

We are LILIÓ, nice to meet you!

To Top