Garantie en retouren

Retouren

U mag een item retourneren binnen 14 dagen van levering. U kan alleen items retourneren in de originele verpakking, onbeschadigd, complete en niet gebruikt. Items die niet aan deze condities voldoen, kunnen niet geretounreerd en terugbetaald worden. Wij attenderen u er op op dat u verantwoordelijk bent voor het item en de staat van het item terwijl het in uw bezit is.

Retourneren van uw order is voor uw eigen rekening.

1. Vul het formulier in dat meegeleverd is met uw bestelling

2. Herpak het item in de originele doos. U kan een andere doos gebruiken, maar wij adviseren om te recyclen. 

3. Verzend het pakket samen met het formulier bij uw lokale postkantoor.

4. Wacht op bevestiging van ontvangst en terugstorten van uw betaling.

Meca Brands is niet verantwoordelijk voor retouren die tijdens verzenden verloren zijn geraakt. We adviseren dan ook te versturen met aangetekende post. Daarnaast adviseren wij een bewijs van verzending te bewaren.

U kan uw order terugsturen naar:

Meca Brands B.V.
Berenkoog 38
1822BK Alkmaar
Nederland

Markeer uw verzending als volgt: retour LILIÓ Amsterdam

Sale Items

Sale items kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Heeft u uw terugbetaling niet ontvangen?

Mocht u de terugbetaling niet ontvangen hebben, maar is dit al wel door ons bevestigd, neem dan contact op met uw bank of credit card dienst. Het kan zijn dat er een bepaalde periode gerekend wordt voor het verwerken van de terug betaling. Mochten er toch onduidelijkheden bestaan, neem dan contact op met ons via insertwebsiteadres

Garantie

Meca Brands geeft garantie op het product voor de eerste 24 maanden na datum van aankoop. Nadat u contact heeft opgenomen met ons, zullen wij de claim bestuderen en bepalen of en welke acties er ondernomen gaan worden. Wij streven er naar om binnen 14 dagen uw bericht af te handelen. 

Een vervangend product zal aangeboden worden, mocht de voorraad strekkend zijn. Mocht er geen identiek vervangend product voor handen zijn, dan hebben wij het recht om u een vergelijkbaar item aan te bieden, of een creditfactuur op te stellen. 

Items met gebreken moeten teruggestuurd worden naar Meca Brands BV, of moeten duidelijk gefotografeerd worden en de beelden digitaal verstuurd worden naar Meca Brands BV. Het item of de beelden zullen geinspecteerd worden, en verdere actie zal ondernomen worden mocht het defect binnen de garantietermijn en garantievoorwaarden vallen.

Meca Brands kan het item niet repareren.

 

De volgende defecten vallen niet onder de garantie

                Reguliere slijtage door regulier dagelijks gebruik en onderhoud van het item en/of materiaal.

                Eventuele schade en/of kosten door zelf reparatie van de klant.

                Verlies of diefstal van het item.

                Schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van item.

                Schade door externe invloeden, zoals vuur, langdurig contact met water, verkeerde reiniging,   contact met schadelijke stoffen, etc.              

                Schade of defecten na aanleiding van een ongeluk

                Schade veroorzaakt door en tijden transport door derden, zoals vliegveld handling, enz.  

                Verkleuring van product na langdurige blootstelling aan direct zonlicht (na bewaren in een raamkozijn of zonder bescherming buiten laten liggen).

 

To Top